Helmondse kermis met nieuwe attracties en veel vermaak

Foto: Helmond Nieuws

2015 belooft een mooi kermisjaar te worden in Helmond met spectaculaire attracties en veel vermaak. De voorjaarskermis wordt gehouden van 27 maart tot en met 2 april en de zomerkermis van 9 tot en met 15 juli.

De kermissen worden opgesteld op en rond het Ameideplein, de Markt en de Watermolenwal. Op de Voorjaarskermis staan zo’n 50 attracties. Op de Zomerkermis zijn er dat 61. Er komen enkele spectaculaire attracties zoals op de zomerkermis de ‘Tower’, een 90 meter hoge toren, die uniek is in zijn soort. Het draaiende effect en de vrije val leveren beslist een zeer speciale ervaring op. Ook de

Inversion XXL zal op de zomerkermis een echte blikvanger zijn en voor het nodige spektakel zorgen. De Inversion XXL is een ronddraaiende stalen arm die de roterende gondels zo’n 45 hoog de lucht in slingert. Stuk voor stuk attracties waar een echte kermisliefhebber toch een keer in moet zijn geweest!

Verder zal Das Omen te zien zijn, Nederlands enige loopspookhuis met levende acteurs. Dit bijzonder mooie griezelhuis ging in 2014 in première en komt nu naar de Helmondse Voorjaarskermis.

Al met al zorgen de vele attracties, vermaak- en verkoopzaken ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier kunnen amuseren. De kinderzaken kosten in Helmond € 1,50(10 ritten voor € 10),- andere attracties € 2,- met uitzondering van BoosterMaxxx, InversionXXL, The Tower 90m., Katapult, Supermouse en Jumper.

Nieuwe website

In de loop van de  1e week maart zal de geheel vernieuwde website www.helmondkermis.nl in de lucht zijn. Op deze site staat alle informatie over de komende kermissen zoals een overzicht van de attracties, de indeling van de kermis, het programma van dag tot dag en alle promotionele acties die er gehouden worden.

Das Omen Punt-Sloots

Inversion