Teenfeesten schieten als paddestoelen uit de grond

Foto: B-Brave / YOLO

Op zondag 15 maart van 14.00 tot 18.00 uur gaat het dak eraf bij de Cacaofabriek in Helmond. De eerste editie van Teenageparty : YOLO beloofd een middag te worden die je niet mag missen.

Op deze middag wordt er onder andere een show gegeven door een boyband die menig  vrouwenhart sneller laat kloppen, ze zijn de hotste nieuwe muzieksensatie in ons land namelijk: B-BRAVE!

De boyband wist in het programma X-Factor flink de aandacht naar zich toe te trekken en pakt nu door. Onthoud hun naam, want deze mannen gaan voor de top!

Hun stijl: sterke pop met commerciële elementen, maar ook een uniek B-Brave geluid. Aanstekelijk, dansbaar en stoer. Het gaat daarbij om de muziek en performance; het laatste wat de band wil is neergezet worden als  het zoveelste groepje mooie jongens. Want, zoals Jai het raak verwoordt: “We heten B-Brave en geen B-Cute.”

Met inmiddels diverse eigen singles op hun naam en vanaf 11 oktober 2014 ook hun eerste album timmeren deze boys hard aan de weg .

Naast B-Brave zullen er nog diverse andere acts en DJ’s het podium beklimmen:  Nickstylzz, DJ Lorentz, MC Steef, JimsKido, Gewoon Mounir, Della en een dansact door Hoomrun Dance Studios!

Het wordt dus een middag vol show, dans en dikke beats!
“Wij zorgen voor een middag met een hoog entertainment gehalte en we spelen in op de belevingswereld van de dames en heren in deze leeftijdscategorie, daarin zullen wij ons onderscheiden van menig ander tiener/frisfeest!” aldus de hoofdorganisatie Mesmerize Events.

Val jij in de leeftijdscategorie t/m 17 jaar dan moet jij hier natuurlijk bij zijn!

Kaarten kosten € 12,- en zijn te koop via de website van de cacaofabriek:www.decacaofabriek.nl

Een ander verkooppunt is: Mini-opslag Helmond, Marshallstraat 16, 5705 CN Helmond.

Deze locatie is open op maandag t/m vrijdag van 13.00-17.00 en zaterdag van 9.00-14.00 uur.