Wil jij ogen waar elke man in weg kan dromen?

Foto: Eyelashes By Chalana

Een droom van elke vrouw om mooie lange wimpers te hebben en vanaf nu kan dat tegen gunstige tarieven, gewoon hier in Helmond en als je wilt kan het zelfs bij je thuis.

Chalana van den Tillaart heeft naast haar leuke baan als reisadviseuse onlangs haar eigen bedrijfje gestart genaamd, Eyelashes by Chalana. Chalana zet wimperextensions, one by one van het merk BLINK. De omgang met mensen en uiterlijke verzorging liggen precies in haar straatje, ze heeft een salon aan huis maar komt ook op locatie om u van prachtige, lange, en dikke wimpers te voorzien, voor het maken van een afspraak is ze bereikbaar via 06-30413730 (ook via whattsapp).

Wat is de one by one techniek?
Losse haartjes die één voor één aan de eigen wimperhaartjes worden geplakt, wat een heel natuurlijk effect heeft en zeker niet schadelijk is voor je eigen wimpers. De eerste behandeling (nieuwe set) duurt ongeveer 2 uur om aan te brengen en kost € 50,-, daarnaast dien je het goed te verzorgen met de verzorgingsproducten van BLINK! Nabehandeling is circa elke 3 weken en deze bedragen € 25,-.

Na veel zoeken en informatie heb ik voor het merk BLINK gekozen, omdat dit merk mij het meest aansprak. Het merk BLINK biedt zowel de materialen die gebruikt worden om wimpers te verlengen alsmede cosmetische make-up producten en alles voor de nazorg van wimperextensions.

De voordelen van wimperextensions:
– Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
– Natuurlijke uitstraling
– Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
– Gewichtloos, je voelt de extensions niet
– Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
– Geen beschadiging van je eigen wimpers
– Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
– Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

Zie hier een voor en na van BLINK eyelashes by Chalana

Eyelashes voor-na