Pannenkoekenrestaurant te koop

Foto: Hormax.nl

De Helmondse horeca giganten van JMP office gaan het pannenkoeken restaurant aan de Steenweg verkopen en gaan dan pannenkoeken verkopen op een echte pannenkoekenboot die binnenkort in het Helmonds kanaal zal komen te liggen. Het restaurant aan de Steenweg staat daarom ter overname bij de horecamakelaar.

JMP office heeft 5 horeca zaken in het beheer, Plaza, De Borrelbar, Frendz, Zeezicht en Pannenkoek enzo, de laatste in dit rijtje moet plaats gaan maken voor een pannenkoekenboot die in het Kanaal komt te liggen ter hoogte van het Keyserinnedael. Vorig jaar april waren de ondernemers nog van plan om het restaurant een andere invulling te geven maar inmiddels is er besloten om het van de hand te doen.

Ook heeft de planning iets vertraging opgelopen, in april 2014 was het de bedoeling om de boot in december operationeel te hebben. Het vrachtschip, een Kempenaar uit 1927 krijgt je niet één twee drie in het Helmondse kanaal, dat zal een hele operatie gaan worden.

De inventaris van het restaurant en de Goodwill bedragen momenteel 55.000 euro, voor meer informatie neem dan [HIER] een kijkje.