Helmonds gezin in realityprogramma Grenzeloos Wonen op RTL4

Foto: Helmond Nieuws

De familie Meijerink uit Helmond wil zonnepanelen plaatsen uit financiële overwegingen. Alleen door het ruime aanbod en de grote kwaliteitsverschillen zien zij door de bomen het bos niet meer. Op zaterdag 7 maart vanaf 15.30 uur op RTL 4 zien de kijkers van het nieuwe realityprogramma Grenzeloos Wonen hoe deze Helmondse familie toch een oplossing vindt voor dit vraagstuk.

Over Grenzeloos Wonen
In Grenzeloos Wonen volgt de kijker twaalf weken lang mensen die vragen of problemen hebben binnen de drie vaste pijlers van het programma: het bouwproces, het financiële proces en de beleving. Elke aflevering reiken specialisten oplossingen aan voor actuele vraagstukken waar iedereen mee te maken kan krijgen, bijvoorbeeld over hoe je kunt besparen op energie.

Innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid
Grenzeloos Wonen is meer dan alleen een realityprogramma; het is vooral een nieuw, alomvattend merk waarbij alles draait om de grenzeloze mogelijkheden op het gebied van innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid. Het doel is om met deze informatie zoveel mogelijk mensen te inspireren en het negatieve sentiment weg te nemen wat door de crisis in Nederland bestaat. De producent hoopt vooral dat de kijkers van ‘Grenzeloos Wonen’ samen met bedrijven actief vraagstukken op gaan lossen, zodat de markt meer in beweging komt en dromen uitkomen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.grenzelooswonen.nl.