Peter-Paul van Meerwijk neemt plaats in de directie van Helmond Sport

Foto: Helmond Sport

Per 1 april 2015 zal Peter-Paul van Meerwijk samen met Mario Captein het nieuwe directieteam vormen van Helmond Sport. Bestuur Helmond Sport is verheugd met de komst van Van Meerwijk.

Peter-Paul was sinds 1 maart 2000 directeur van Helmond Marketing, het voormalige Stichting Stadspromotie Helmond en het vroegere ANWB/VVV agentschap. 15 jaar lang zette hij zich in voor Helmond, ontwikkelde en voerde evenementen uit zoals de Kasteeltuinconcerten, Het Kasteel van Sinterklaas (inmiddels verzelfstandigd), Fietsevenement Rondje Helmond. Daarnaast bracht hij advies uit en ondersteunde tal van stichtingen en organisaties en bracht partijen met elkaar in verbinding.

Peter-Paul wordt verantwoordelijk voor onder andere marketing, evenementen, commerciële zaken binnen de club. Mario Captein zal hierdoor meer focus kunnen leggen op het technisch beleid van de club. Peter-Paul van Meerwijk: “Mijn doel is Helmond Sport nóg meer dan voorheen een club te laten worden voor de regio Helmond”.

Mario Captein: “Peter-Paul is iemand met een zeer brede ervaring op alle vlakken, een groot netwerk en is bekend met Helmond en omgeving. Hij heeft bovendien een zeer grote betrokkenheid bij Helmond Sport”.