Helmond Strijdt haalde 10.000 euro op met pubquiz

Foto: JCI Peelland

Afgelopen donderdagavond is er door Helmond Strijd 10.000 euro opgehaald voor een ouder-kind-kamer, een kamer op de kinderafdeling van het Elkerliek ziekenhuis. Helmond Strijdt is een initiatief van JCI Peelland, zij organiseerde een pubquiz in de kapel van het Elkerliek.

Voor deze speciale avond konden bedrijven zich inschrijven voor deelname, deelname koste minimaal 500 euro voor een “business table” geschikt voor 5 deelnemers en dan was er nog de mogelijkheid voor een “captains table” die slechts 1.000 euro kost om deel te nemen aan dit geweldige initiatief.

Franke Nederland ging uiteindelijk als slimst naar huis, zij hadden de pubquiz gewonnen met een score van 49 punten, gevolgd door Broekx Praasterink makelaardij met 47 punten, de top 10 lag allemaal dicht bij elkaar, de nummer 10 van de lijst had namelijk 43 punten. De pubquiz werd door niemand minder dan Marcel Stevens gepresenteerd en met een opgehaald bedrag van 10.000 euro mogen we spreken van een succesvolle editie van Helmond Strijdt.

Andere initiatieven van JCI Peelland zijn…

Ouderen verwen dag
Stilettorun
Beeld en Poëzie
Kids fun day
The Spring art auction
De Koploper van Helmond

Voor meer informatie kijk [HIER]

bron : JCI Peelland / Weblog van Helmond