Modellen gezocht voor Pop-up Modeshow in Helmond centrum

Foto: Helmond Nieuws

Hou jij van mode en vind je het leuk om in de belangstelling te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op zondag 29 maart organiseert Helmond Marketing samen met Centrummanagement  de modekaravaan met pop-up modeshows. Voor deze pop-up modeshows zijn wij op zoek naar enthousiaste modellen die op de catwalk de zomercollectie van 2015 tonen.

Pop-up modeshows Tijdens de koopzondag op zondag 29 maart rijdt de modetrein met DJ door Helmond centrum. Op verschillende plaatsen in de stad rollen we de rode loper uit en mag jij stralen op de catwalk. Natuurlijk vertellen wij het publiek iets over de door jou gedragen kleding.  Wanneer alle modellen een rondje over de catwalk hebben gelopen, rollen we de rode loper weer op en gaan we door naar de volgende locatie.

Wij zoeken jou! De zomercollectie van 2015 is voor iedereen een feest. Daarom zijn we op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar, maar ook mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot en met 45 jaar die het leuk vinden om als model over de catwalk te lopen. Daarnaast word je in de week van 23 maart een keer verwacht voor het doorpassen van de kleding. Pierrot, Van Oorschot Mode of Highlangs Casuals zullen jou helemaal aankleden.

Voorjaarskermis Modellen die meedoen aan de pop-up modeshow krijgen van ons allemaal een waardebon van €20,- voor de voorjaarskermis. Deze vindt plaats van 27 maart tot en met 2 april in Helmond centrum.  Na het omkleden kun je dus direct een heerlijke suikerspin halen.  

Aanmelden kan nu Ben jij of ken jij dit enthousiaste model dat graag in de schijnwerpers staat? Stuur dan voor 20 maart een email voorzien van naam, leeftijd en telefoonnummer naar [email protected] en laat ons weten dat jij het perfecte model bent.  Weest er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Bij grote belangstelling zal er een selectie in de aanmeldingen worden gemaakt.