Leerlingen ROC Ter AA steunen goede doel

Foto: ROC Ter AA

Een talentenshow? Nee, veel meer dan dat. Stoere bandjes, afgewisseld met dans, DJ’s, lieve liedjes en waanzinnig goeie zangers. Door studenten van ROC Ter AA, voor het goede doel, op het podium van de Cacaofabriek. Dat is Kabaal!  

Op 2 april 2015 verzorgen talentvolle, goedgezinde (oud-) studenten en docenten van ROC Ter AA KABAAL! Een benefietavond vol talent, voor het goede doel: de kinderpoli van het Elkerliek Ziekenhuis.

Want: de kinderpoli van ‘t ziekenhuis moet vernieuwd. Da’s nodig. Maar: niet alle ziekenhuizen bulken. Dus gebeurt de renovatie op basis van fondsen. En dat vinden we belangrijk. Want in ‘t ziekenhuis liggen is nooit leuk voor kinderen. Onderzoeken. Prikken. Verdriet. Geen vriendjes, school of buitenspelen.  Kinderen herstellen beter in een goede omgeving. Een léuke omgeving. En daar heeft het Elkerliek een bijzonder goed plan voor: het witte dieren plan. Zo liggen kinderen op afdelingen van kuikentjes tot ijsberen. Rustig, mooi, met voldoende materialen. Doet wonderen.

Kijk: daar willen we best onze stembandjes en snaren voor laten trillen!

Kaartjes: 3 euro in de voorverkoop, 4 euro aan de deur
Locatie: Cacaofabriek Helmond
Deur open: 19.00
Aanvang: 19.30
Meer info: Kabaal.roc-teraa.nl Alle artiesten zijn afkomstig uit Helmond en omgeving.

kabaal flyer