11-jarige Helmondse DJ in DJ Magazine

Foto: DJ Bowyer (Bram Mulder) in Club Vrijdag

Elf jaar en al op de cover van het meest toonaangevende DJ Magazine van Nederland en Vlaanderen, we hebben het hier over DJ Bowyer AKA Bram Mulder. Bram is jong maar toch al 4 jaar bezig met zijn hobby.

Het Helmondertje is zoals waarschijnlijk alle DJ’s begonnen met een eenvoudige muziekcontroller, in het geval van Bram een setje dat bij de Lidl in de aanbieding was. Nu 4 jaar verder heeft hij een proffessioneler set met alles erop en eraan. Al het spaargeld, cadeau’s op verjaardagen en feestdagen ging naar zijn hobby en natuurlijk horen daar ook lessen bij, dus ging hij op DJ cursus.

“Ik hoop dat het lukt om een keer op een echte party, festival of grote club te kunnen draaien. Zoals het er nu uitziet gaat dat nog wel even duren. Maar ik weet zeker dat het er nog een keer van gaat komen en dat mijn naam dan op alle posters staat. Dat zou ik pas écht cool vinden!”

Lady Aïda leerde Bram de kneepjes en leerde hem ook opnieuw tellen, want een goede plaat kun je alleen maken als je goed kunt tellen. Nu krijgt hij les van Daniël Dex ( Daan Matthijsse ). En nu is Bram ook volop bezig om zijn eigen materiaal te produceren en hij wil ontzettend graag voor een groot publiek staan om zijn kunsten ten gehore te brengen. Deze droom van Bram moet alleen nog even wachten, hij is nog te jong om op te treden.

Zijn grote voorbeelden zijn Hardwell en Bassjackers, die zou hij ook wel eens in het echt willen zien, maar ook hier is zijn leeftijd weer een belemmering, Bram surft daarom het hele internet af voor beelden van zijn idolen en probeert hier zijn inspiratie uit te halen.

Lees [HIER] het artikel – DJ Bowyer “Ik ben er aan toe om eens écht te mogen optreden (DJ Magazine)