Se7ev Bottles & Bites opent haar deuren

Foto: Se7en Bottles & Bites

Na Prinsheerlijk kwam er een pannenkoekenhuis en nu komt er weer een restaurant genaamd Se7en. Restaurant Se7en is naast Proeverij De Bank, Café ‘t Kappertje en Café Franske een nieuwe uitdaging voor Bjorn en Lisette van de Brug.

Se7en gaat het anders doen, authenticiteit en kwaliteit zijn hier dan ook van groot belang, net even anders neem bijvoorbeeld de Mibrasa oven waar ze in de keuken mee werken, geen gewone over op gas of electra, nee gewoon oldskool met houtskool, hierdoor ontstaat er bij het bereiden van de vlees, vis, schaal- schelpdieren maar ook bij de groenten en heerlijke smaak waar je geen genoeg van zal krijgen.

Naast een uitgebreide menukaart bieden ze bij Se7en ook een unieke Gin kaart, diverse soorten gin die begeleid zullen worden door heerlijke ingediënten en tonics. En dan niet te vergeten het kopje koffie, espresso of cappuccino na het eten, Smit & Dorlas gaat samen met restaurant Se7en de beste bonen gebruiken om met de La Cimbali koffiemachine een overheerlijke koffie te serveren.

Se7en Bottles & Bites zal aanstaande vrijdag haar deuren officieel openen, voor meer informatie en de openingstijden kijkt u op de facebooksite van restaurant Se7en.
Restaurant Se7en is te vinden op de Deurneseweg 7 (voorheen restaurant PrinsHeerlijk en pannenkoekenhuis De Clown)

se7en se7en1

foto’s : Restaurant Se7en (facebook)