Voorjaarskermis wordt vrijdag officieel geopend door wethouder Stienen

Foto: Helmond Nieuws

Vrijdagmiddag 27 maart om 16.00 uur wordt door wethouder Frans Stienen de Helmondse Voorjaarskermis officieel geopend. Dat gebeurt bij de muziekkiosk op de Markt. Tevens worden dan de prijzen van de fotowedstrijd op Facebook uitgereikt.

De kermis duurt tot en met donderdag 2 april en staat opgesteld op en rond het Ameideplein, de Markt en de Watermolenwal. Op de Voorjaarskermis worden zo’n 50 attracties opgesteld. De vele attracties, vermaak- en verkoopzaken en eetgelegenheden ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier naar hartenlust kunnen amuseren. De kinderzaken kosten in Helmond € 1,50 (10 ritten voor € 10,- )

Nieuwe website

Er is een geheel vernieuwde website www.helmondkermis.nl in de lucht. Op deze site staat alle informatie over de komende kermissen zoals een overzicht van de attracties, de indeling van de kermis, het programma van dag tot dag en alle promotionele acties die er gehouden worden. Sinds kort staat ook de digitale Kermiskrant met veel kortingsbonnen online.

Kleur en fotowedstrijd

Voor kinderen is er een kleurplaat die is te downloaden van de website www.helmondkermis.nl. De gekleurde platen kunnen worden ingeleverd  bij de attractie grijpkranen op de markt op vrijdag 27 maart tussen 16.30 – 18.30 uur. Elk kind ontvangt bij inlevering van de ingekleurde tekening een leuk kermisprijsje. Voor jongeren en volwassenen is er een fotowedstrijd via Facebook. De inzendtermijn sluit vandaag, 25 maart. Foto’s kunnen worden gemaild naar facebook.com/gemHelmond . De leukste kermisfoto’s worden beloond met mooie prijzen, zoals een dagje gratis kermis vieren.