2e editie van Reduse, Re-use en Recycle (3R) markt

Foto: Helmond Nieuws

Op zondag 5 april vindt de 3R Markt plaats bij Zorgtuinderij SMO de Bundertjes in Helmond. 3R staat voor Reduce, Re-use, Recycle. Dit wil zeggen dat de markt volledig duurzaam is met alleen eerlijke producten voor een prima prijs. De markt staat op het terrein van SMO de Bundertjes aan de Bosselaan in Helmond. De entree is gratis. Deze editie staat geheel in het teken van Pasen! We hebben voor kinderen een speciaal programma: zo kunnen zij een duurzaamheidsspel spelen (gratis), of voor 1 euro per kind meedoen aan de workshops paaseieren zoeken en biologische eieren beschilderen!

Elkaar ontmoeten staat centraal. Duurzaamheid past hier goed bij. De Helmondse 3R Markt wil uitgroeien tot een terugkerend evenement waar je kennis maakt met duurzame ondernemers, eerlijke en duurzame producten koopt of kennis opdoet in de workshops.

Praktische info 3R Markt, SMO de Bundertjes Adres: Bosselaan 2, 5702 NV Helmond Datum: zondag 5 april Entree: gratis Tijd: 12.00-16.30u, kinderactiviteiten: 13.30 en 15.30u Gratis parkeren langs het kanaal Groen4Life is een informatie- en ontmoetingscentrum voor duurzame initiatieven van ondernemers, creatieve mensen en een breed publiek van jong en oud.

SMO Zorgtuinderij de Bundertjes maakt deel uit van SMO maatschappelijk opvang regio Helmond.

http://www.smo-helmond.nl

http://www.groen4life.nl

https://www.facebook.com/3Rmarkt