De Harley Davidson dag mag dit jaar weer gewoon plaatsvinden

Foto: Helmond Nieuws

Ja ja het mag weer!! Dit jaar organiseren Lokaal42 en HDC Helmond zoals de traditie betaamd op 1e paasdag wederom een gezellige Harleydag op de markt in Helmond. We verwachten deze dag weer vele (Custom) Harley Davidson motoren uit diverse streken. Niet alleen motor-liefhebbers zijn welkom op deze dag, iedereen is van harte uitgenodigd om er een gezellige dag van te maken met een hapje en een drankje. En natuurlijk Live muziek!! Check hieronder de acts die we hebben weten te strikken;

13.30 uur Buitenpodium

Bluesrockmachine Tres Hombres

TresHombres brengt onvervalste Blues-Rock gebaseerd op het repertoire van hun helden van ZZ Top. Verwacht echter geen aanplakbaarden of ronddraaiende en met bont gevoerde gitaren… Maar een vette strakke show. Geniet van een energiek saluut aan de beste Bluesrockband aller tijden.

16.00 uur Buitenpodium

TRIBUTÖR metal/hardrock/classic-rock

TRIBUTÖR is eind 2007 ontstaan uit een gelegenheidsformatie en is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende band. De band bestaat uit 5 ervaren muzikanten die er simpelweg voor gekozen hebben hun favoriete 70’er & 80’er jaren heavy metal/hardrock/classic-rock klassiekers te spelen. Inmiddels heeft TRIBUTÖR al heel wat podia en zalen veroverd. Verwacht een zeer energieke liveshow, waarbij men ook muzikaal-technisch zijn mannetje staat, dankzij een ruime muzikale ervaring! Ook visueel heeft TRIBUTÖR veel te bieden; het showelement voor diegenen die heimwee hebben naar de gouden jaren van de rockmuziek wordt met overtuiging gebracht en beleefd. Kortom: voor gouwe ouwe heavy krakers, waar de nostalgie vanaf druipt alsof de klok 30 jaar wordt teruggezet, moet je bij TRIBUTÖR wezen.

19.00 uur Binnenpodium Lokaal42

Mudlow

Mudlow is een 3-mans band uit Brighton Engeland. Bestaande uit gitaar, bas, drums en percussie met huilende zang als basis gebruikt Mudlow de saxofoon, piano, blazers,  ondharmonica en dergelijke tijdens hun opnames; hun geluid is zo zompig als het moeras wat hun voortbracht en zo sexy als maar kan. Rechtstreeks uit een drassig moeras komt de zompige bluesrock van Mudlow. Net zo smerig als strak speelt de band vuige garageblues, waarvan zelfs Seasick Steve heeft aangegeven onder de indruk te zijn. De nummers worden hier en daar versterkt door het nodige blaaswerk, waardoor de liedjes gek genoeg nog iets aanstekelijks meekrijgen ook.