BTW op arbeidsuren van de klusser gaat weer omhoog naar 21%

Foto: Helmond Nieuws

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen, uw ramen en deuren te laten schilderen of de zolder te verbouwen? Wees er dan snel bij! Verbouwen voor 1 juli kan u een aanzienlijke besparing opleveren.

Tot 1 juli 2015 kunt u nog gebruik maken van de interessante lage btw regeling. U betaalt dan geen 21% btw maar slechts 6% btw op arbeidsuren van de klusprofessional wanneer de opdracht wordt opgeleverd voor 1 juli. Het bedrag wat u bespaart kan oplopen tot honderden euro’s. De btw regeling is in 2013 ingezet om de renovatiebranche een prikkel te geven. Vooralsnog lijkt het erop dat vanaf 1 juli het reguliere btw tarief van 21% weer toegepast moet worden. Heeft u plannen om uw woning te renoveren? Wilt u weten wat er mogelijk is in uw situatie?

Neem gerust contact op met uw lokale klus-, schilderbedrijf, zij zullen informeren u graag over uw mogelijkheden op het gebied van renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor vragen over de toepassing van de lage btw regeling.