Dierenrijk verwacht 2 miljoenste bezoeker

Foto: Archieffoto Dierenrijk

Sinds de opening van Dierenrijk in 2004 passeerden al bijna 2 miljoen bezoekers de poorten van de dierentuin in Nuenen. De bezoekersteller op de website van het park loopt de laatste weken aardig op.

In de eerste week van april wordt de twee miljoenste bezoeker verwacht en in de bloemetjes gezet. In het paasweekeinde zijn er bovendien volop extra activiteiten waaronder een gratis kinderloterij en speciale brunches voor bijvoorbeeld de ringstaartmaki’s en berberapen.

Mooie prijs
De twee miljoenste bezoeker kan rekenen op een mooie prijs: een tweejarig Dierenrijk-abonnement voor het hele gezin! “En natuurlijk hebben we nog meer verrassingen voor de winnaar. Want zoveel gasten in een kleine elf jaar tijd en almaar toenemende bezoekersaantallen: dat moet gevierd worden!,”aldus vestigingsmanager Huub Wijnen.

Paasloterij
Op eerste en tweede paasdag (zondag 5 en maandag 6 april) staan de olifantenshow (14.00 uur) en andere parkshows natuurlijk in het teken van Pasen. Op zondag wordt bovendien de paasloterij gehouden. Alle kinderen (tot en met 12 jaar) ontvangen een lot en hebben altijd prijs. Dat varieert van een ijsje tot vrijkaartjes voor ZooParc Overloon en Klimrijk Brabant. Hoofdprijs is een weekendverblijf in Vakantiepark Beekse Bergen met natuurlijk gratis toegang tot onder meer het Safaripark.

Paasbrunches
Leuk om te bezoeken zijn ook de paasbrunches. Op zondag smikkelen de ringstaartmaki’s (11.00 uur), kraagberen (13.30 uur) en olifanten (14.00 uur) van allerlei lekkers. Op maandag zijn de berberapen (13.30 uur) en nogmaals de ringstaartmaki’s (11.00 uur) en olifanten (14.00 uur) aan de beurt.

Nieuw: olifanten naar bed brengen!
Naast de gebruikelijke Toer de Voer (12.00 uur), Dieren Meet&Greet Show (13.00 uur) en de Dierenquiz (16.00 uur) voegt Dierenrijk een nieuw onderdeel toe aan het toch al zo uitgebreide programma: vanaf 16.45 uur worden bezoekers in de gelegenheid gesteld om de olifanten ‘mee naar bed te brengen’.

bron : Dierenrijk.nl