Helmond Sport voetbaldriedaagse, een uniek evenement

Foto: Helmond Sport

Kinderen van 5 tot en met 14 jaar die het leuk vinden om drie dagen in de meivakantie sportief bezig te zijn, hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de Helmond Sport voetbaldriedaagse.

“Dit unieke evenement staat garant voor veel plezier en een geweldige ervaring mede omdat het in het Lavans Stadion plaatsvindt”, legt organisator van Helmond Sport, Ronnie Vriens uit. “Niet alleen worden de laatste voetbaltips en trucs bijgebracht onder leiding van de trainers van Helmond Sport, ook wordt er gezellig samen geluncht. In de middag worden direct alle geleerde voetbaltechnieken in de praktijk gebracht tijdens een van de vele partij- en wedstrijdvormen.

Dit maakt de voetbaldriedaagse leerzaam en vooral ook leuk.” De Helmond Sport voetbaldriedaagse wordt twee keer per jaar georganiseerd, in de mei- en herfstvakantie. “Mocht je mee willen doen, dan is het verstandig om tijdig in te schrijven via de website van Helmond Sport want ieder jaar zitten we al ruim voor de aanvangsdatum vol”, aldus Ronnie Vriens. De voetbaldriedaagse is van maandag 4 tot en met woensdag 6 mei van 9.00 – 15.30 uur. Kijk voor meer informatie en de kosten op www.helmondsport.nl.