Het paasweekend bij House of JAB

Foto: Esther Barend - House of JAB

House of JAB by Verstappen Interiors, staat op paaszaterdag en 2e paasdag volledig in het teken van de High-end interieurbeleving. Haal uw vingers over een speciale voelwand voor vloerbedekking, bekijk 3D ontwerpen op een extra groot scherm en ervaar flexibele meubelopstellingen.

Droom even weg bij de geur van een vers en kwalitatief kopje koffie terwijl u geniet van de overheerlijke truffelbonbons van Marcipano. Doe vernieuwende tuinideeën op met de tuinen van Eduard van de Loo en proef verschillende wijnsoorten en smaken van Tres Cacciatores, wijnproeverijen. Bekijk de vele mogelijkheden in maakwijzes voor gordijnen en kussens etc…

Daarnaast, als bijzondere aanvulling bieden wij u, in samenwerking met Galerie de Kei, de nieuwste kunstexpositie van Esther Barend aan.

Wilt u alle deelnemende participanten en kunstenaars persoonlijk ontmoeten? Kom dan op 2e paasdag van 12.00-17.00uur.

Expositie Esther Barend

De expositie van Esther Barend is speciaal tijdens het Paasweekend bij House of JAB te bewonderen. Barend heeft in de loop der jaren naast dynamisch abstract werk, ook een figuratieve serie ontwikkeld, waarin ze realisme met haar abstracte stijl vermengd heeft. Uniek en onmiskenbaar en onmiddellijk herkenbaar als zijnde van haar hand.

Dat vond ook Nederlands’ bekendste zangeres Anouk waarvoor Barend dan ook de nieuwe CD cover heeft gemaakt (zie bovenstaande afbeelding).

Kortom; Kom proeven, oriënteren en laat u inspireren!

JAB Flyer