Polaris organiseert beachtoernooi

Foto: Helmond Nieuws

VC Polaris organiseert Beachtoernooi voor: CMV jeugd en C / B – jeugd

Op Woensdag 6 mei organiseert VC Polaris in Sportpark Brandevoort het Beachtoernooi, voor : CMV jeugd, B en C jeugd , in het kader van Opening beach seizoen.
Het toernooi zal in 3 blokken worden verdeeld: CMV / C-jeugd / B-jeugd. Het toernooi Beachvolleybal vindt plaats in Sportpark Brandevoort op Brandevoort 1 Helmond van 10:00 – 17:00 uur.

Op woensdag 6 mei 2015, om 11:00 – 17:00 uur, is ook de JoinVolleybalTour aanwezig. Dat is een promotiebus met indrukwekkende opblaasbare attracties, waarmee zowel volleyballers als niet-volleyballers allerlei volleybalmoves en skills kunnen uitproberen en testen. Hoe hard kun je smashen, hoe hoog kun je springen? Hoe goed kun je mikken met een serve, pass of set-up? Kun jij als beachvolleyballer duiken naar een bal? Natuurlijk is er ook een veld om alle moves samen in de praktijk te brengen. En voor wie zelf niet meedoet, is er op en rond de attracties veel te lezen over Nederland Volleyballand.

Wilt u meer informatie of wil je meedoen? schrijf je in via [email protected] (en vermeld je leeftijd en / of nivo CMV/B/C jeugd)

2015: hét volleybaljaar met WK Beach en EK Dames Komende zomer zijn de WK Beachvolleybal in Nederland. Met voorrondes in vier steden en finales in een spectaculair stadion in de Hofvijver in Den Haag wordt dit het grootste sportevenement in Nederland van 2015. In het najaar is het EK Dames in de zaal, dat ook in meerdere steden gespeeld wordt, met finales in Rotterdam. Volleybal is met 600.000 beoefenaren, waarvan 125.000 Nevobo-leden, de grootste zaalsport van Nederland. Volgens onderzoeken is het de teamsport met de minste incidenten én de gezelligste sport. Een explosief groeiende tak is beachvolleybal. In het hele land worden beachcourts aangelegd en verenigingen opgericht. Met de huidige wereldkampioenen Brouwer-Meeuwsen en Europese kampioenen Van Iersel/Meppelink is Nederland ook in de wereldtop goed vertegenwoordigd. Meer informatie: www.volleybal.nl.