Sportief en recreatief ontmoeten elkaar tijdens fietsevenement Rondje Helmond

Foto: Helmond Marketing

In samenwerking met Tourclub ’81 Helmond organiseert Helmond Marketing op zondag 3 mei 2015 Fietsevenement Rondje Helmond en de Helmond Tour. Tijdens deze perfecte dag voor de opening van fietsseizoen 2015 vindt er een recreatieve- en sportieve fietstocht plaats. Beide bijzondere routes voeren de fietser langs de mooiste plekken en door de prachtige omgeving van Helmond.

Fietsevenement Rondje Helmond

Fietsevenement Rondje Helmond wordt elk jaar traditiegetrouw georganiseerd op de eerste zondag van mei. Tijdens deze recreatieve fietstocht, waaraan iedereen kan deelnemen, wordt er door de ondernemers langs de route altijd voor voldoende vertier gezorgd.

Fietsers kunnen zelf bepalen of ze een heel of half Rondje Helmond willen fietsen, daarnaast is de route zowel links- als rechtsom te fietsen en is de deelname geheel gratis. Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij één van de deelnemende start- en finishpunten. Gedurende de route fietst u langs de mooiste plekjes van Helmond en omgeving.

Win ‘n fiets

Fanatieke fietsers die het hele Rondje Helmond rijden, zullen onderweg bij de verschillende stempelposten rebusletters tegenkomen. Met die letters kunnen ze een woord vormen. Fietsers die het juiste woord weten te puzzelen, de slagzin creatief afmaken en alle stempels hebben verzameld, maken kans op een nieuwe fiets van Henk van Rooij Fietsen.

Tourclub ’81 Helmond

Naast Rondje Helmond wordt er dit jaar een pelotonstoertocht georganiseerd. Het doel van deze tour is om gewone toerfietsers uit Helmond en omgeving een keer het ‘grote peloton gevoel’ te geven.

De Brandevoortse Hoeve, tevens één van de startpunten van Fietsevenement Rondje Helmond dient als start, rust en finish locatie voor de Helmond Tour. Startnummers kunnen tussen 08.30 en 09.15 uur worden opgehaald en om precies 09.30 uur start deze Helmond Tour bij De Brandevoortse Hoeve.

Om deel te nemen aan deze tour dient u zich in te schrijven via http://www.tc81.nl/page14.html

Inschrijven is mogelijk tot 1 mei 2015. Er kunnen maximaal 250 fietsers deelnemen aan deze tour dus wees er snel bij.

Kijk voor meer informatie over Tourclub ’81 of de Helmond Tour op: www.tc81.nl

Voor meer informatie over Fietsevenement Rondje Helmond kijkt u op: www.rondjehelmond.nl