Vergeet uw secretaresse niet te verwennen

Foto: Helmond Nieuws

Secretaressedag is een dag waarop secretaresses in het zonnetje worden gezet. Zij krijgen op deze dag vaak een attentie, meestal bloemen, van hun werkgever, maar dit kan natuurlijk veel orgineler.

Secretaressedag valt altijd op de 3e donderdag van april en dat is dit jaar 16 april. Je secretaresse is je steun en toeverlaat, ze staat het hele jaar voor je klaar. Als je je secretaresse echt wilt verwennen geef haar dan een dinerbon of een beautybon zodat ze tijdens een behandeling naar keuze geheel tot rust zal komen, maar u kunt natuurlijk ook een cadeau geven waar ze elke dag plezier van heeft, een heerlijke geurbrander van Ashleigh & Burwood of Millefiori Milano (Lampair) bijvoorbeeld. De geurbranders zuiveren de lucht en brengen tegelijkertijd een heerlijke geur in de ruimte. Deze branders zijn verkrijgbaar bij Impression in de Elzaspassage.

Impression is specialist in geuren voor in huis, van stokjes, kaarsjes, oliën, zakjes en de populaire geurbranders, met keuze uit meer dan 50 branders en ruim 70 geuren slaagt u altijd en zal uw secretaresse dagelijks genieten van een heerlijke geur in haar huis.