Nemanja mag wederom een terras plaatsen

Foto: Helmond Nieuws

Vorig jaar liepen de discussies hoog op en was het de boze buurman zelfs gelukt dat Nemanja in Mierlo-Hout haar terrasvergunning krijt raakte. De vergunning was in 2013 afgegeven aan de ijssalon maar heeft daar in 2014 geen gebruik van kunnen maken.

De rechter sprak vandaag uit dat het terras bij Nemanja gewoon geplaatst mag worden en dat de eigenaar, Jan de Brouwer ervoor moet zorgen dat de omwonenden geen hinder en/of overlast ondervinden van de ijssalon. De buurman zal ongetwijfeld niet blij zijn met de uitspraak van de rechter maar Nemanja en veel ijsliefhebber zijn opgelucht en kunnen niet wachten tot ze weer heerlijk op het terras een ijsje kunnen eten.

Lees [HIER] Nemanja raakt terrasvergunning kwijt door buurman

Lees [HIER] Buurman en Buurman

Vorig jaar kwam de buurman in opstand omdat hij geen overlast van fietsen en auto’s voor de deur wilde en ook waren er regelmatig ijsliefhebbers die op zijn muurtje gingen zitten, de gang tussen de ijssalon en zijn woning was een hangplek geworden voor jeugd en daar kon de buurman niet mee leven.

De terras vergunning van Nemanja is november 2013 afgegeven voor een periode van 5 jaar, nu de rechter besloten heeft dat het terras er mag staan, is het alleen nog aan Nemanja om te zorgen dat er geen hinder ontstaat van het terras.