De temperatuur stijgt en winkelen en een terrasje is de combi

Foto: Helmond Nieuws

Wat is er fijner dan na of tijdens een dagje winkelen even heerlijk plaats te nemen op een van de zonovergoten terrassen van het Helmondse centrum. Van winkel naar winkel valt niet altijd mee en dan is het maar wat fijn om even te relaxen.

Helmond probeert het ook zo aangenaam mogelijk te maken, eerst gepast parkeren, sinds kort gepast winkelen en nu de zon weer gaat schijnen is het natuurlijk het ideale moment om eens lekker een drankje, hapje of zelfs een heerlijk ijsje op één van de terrasjes van het mooie Helmondse centrum. In de drukte van het winkelde publiek, snel even bij een café of heerlijk aan het water bij het Havenplein of de Kasteellaan, maar ook in de Kasteeltuin met een uitzicht op het Helmondse kasteel.

Voor ieder wat wils in Helmond en dat is niet alleen op de terrasjes maar ook het winkelaanbod is gigantisch, voor jong en oud, voor dik en dun van kleding, schoenen, sieraden tot cadeauartikelen en woondecoratie en op zaterdag een grote weekmarkt, Helmond heeft het allemaal!