De moeder van het jaar verkiezing in Helmondse centrum

Foto: Helmond Nieuws

Op zondag 10 mei is het weer Moederdag. De dag waarop moeders in het zonnetje worden gezet. In het centrum van Helmond wordt op zaterdag 9 mei een oude traditie in ere hersteld. Dan wordt de Moeder van het Jaar gekozen.

Waarom is jouw moeder de beste van het jaar? Misschien staat ze altijd klaar voor anderen en wil ze het beste voor iedereen, misschien heeft ze een moeilijk jaar achter de rug, of bakt ze gewoon de lekkerste taarten. Elke moeder is bijzonder, dus kan ook elke moeder voor de titel ‘Moeder van het jaar in aanmerking komen.

Op zaterdag 9 mei zet Helmond centrum de moeders in het zonnetje en wordt bekend wie de titel in 2015 mag dragen. Daarnaast stellen de ondernemers in de stad een mooi prijzenpakket beschikbaar dat ze haar op een leuke manier overhandigen.

Ken jij dé moeder die de titel ‘Moeder van het Jaar 2015’ verdient? Nomineer haar dan voor 1 mei en vertel waarom jij vindt dat zij in het zonnetje mag worden gezet. Dat kan op verschillende manieren. Ben je goed in knutselen, tekenen, fotograferen, zingen, filmen of schrijven? Stuur je nominatie naar [email protected],  via de website www.liefstemoedervanhetjaar.nl of stuur deze naar Gerard van Hal Fotografie, Kerkstraat 46, 5701 PM Helmond. Deelname is gratis. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door ondernemers in Helmond centrum.

De Elzaspassage laat deze dag voor de moeders ook niet zomaar voorbij gaan, zij hebben voor alle moeders die in de Elzaspassage komen een mooie roos klaarliggen.

Moeder van het Jaar