IMPRESSION, bij uitstek de geurspecialist van Helmond

Foto: Impression Helmond

Woondecoratie en Cadeauartikelen, maar niet zomaar een cadeau of decoratie voor in je woning, maar iets waar je indruk mee maakt. Impression staat voor kwaliteit, eerlijkheid, exclusieviteit en natuurlijk een uitstekende service.

Ashleigh & Burwood en Lampair
Katalytische branders zijn momenteel helemaal trendy, een must voor iedere huiskamer en het verspreid niet alleen een aangename geur het is ook nog eens luchtzuiverend. Iedereen die bij u binnenkomt zal direct de heerlijke geur ruiken en naast de heerlijke geur en de luchtzuiverende werking zijn de branders ook nog eens ontzettend mooi.

Impression heeft al jaren ervaring met de geurbranders van Millefiori Milano (Lampair) en Ashleigh & Burwood, u krijgt hier dan ook advies dat bij dit unieke product past. De grootste collectie Branders en natuurlijk ook de meeste geuren (70+), allemaal ruiken ze heerlijk. Maar smaken verschillen en daarom kunt u bij Impression de geur vooraf altijd even ruiken voordat u beslist.

Maar naast de trendy brander zijn er ook de welbekende geurstokjes, geurkaarsjes, geuroliën en geurzakjes te verkrijgen, dus wilt u een lekker luchtje voor in huis, dan moet u bij Impression zijn. Bij Impression vindt u altijd een geslaagd cadeau, voor jong en oud, van klassiek tot modern, van geurkaarsjes tot katalytische branders van Lampair en Ashleigh & Burwood, van Kraamcadeautjes tot fotolijstjes en van klokken tot schilderijen.

Impression en facebook
Facebook like, share en winnen. Ook bij Impression zijn er altijd leuke like en share acties, volg Impression op facebook en maak kans op mooie prijzen. Dus like & share Impression Helmond en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en maak kans op fantastische prijzen.

(Advertorial)