“Online shoppen combineren met het leuke van fysiek winkelen”

Foto: Selly - Elzaspassage

Selly is de plek waar jij als veeleisende shopper de mooiste, en beste winkels en horecazaken van de Helmondse Elzaspassage vindt. Selly is het online startpunt van jouw offline shopervaring in de Elzaspassage. Vind gemakkelijk het product waar je naar op zoek bent door er naar te “hengelen”, de unieke functie van Selly Elzaspassage.

“Online shoppen combineren met het leuke van fysiek winkelen”

Hoe gaat het in zijn werk:
Je download een speciale app en hiermee kun je met de app (Selly) een kijkje in de winkels van de Elzaspassage nemen, je kunt hier ook trefwoorden invullen van bijvoorbeeld een product waar je naar op zoek bent. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar een jeans, je geeft bij Selly aan dat je een “jeans” zoekt en Selly laat dan alle winkels zien waar dit te krijgen is, in welke maat en welke merken, je kunt via deze app ook chatten met de winkel om eventueel een vraag te stellen over een product, bijvoorbeeld of het nog op voorraad is.

“Een product kopen op internet begint met een specifieke zoekopdracht’’ zegt product manager Kelly van der Veen. “Je vindt in één keer wat je wilt hebben. Alleen kom je altijd bij grote webshops terecht, waar het puur om de prijs gaat. Shoppen gaat eigenlijk om iets anders. Tijdens het winkelen in de stad krijg je advies van iemand met liefde voor zijn winkel en producten. Om deze reden ga je naar de winkel en niet naar een webshop. Wij dachten: Waarom begint deze ervaring pas in de winkel en niet al online?”

Online shoppen maar toch ook even gezellig het centrum in voor een stukje beleving en contact. Selly moet een online warenhuis gaan worden voor alle winkels in de Elzaspassage. Deze nieuwe manier om consumenten zowel online als offline te bedienen gaat in Helmond medio juni in de lucht, vanaf dat moment is de app te downloaden en zult u de Elzaspassage beleven op een manier zoals u het overdekte centrum nog nooit beleefde.