Helmondse centrum prikkelt bezoekers met lekkernijen

Foto: Helmond Nieuws

Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag. Dus ook op zondag 26 april. Op die dag zijn niet alleen de winkels geopend, er staat ook een mooie culinaire verrassing  op het programma.

Openingstijden

Tijdens de koopzondag zijn de winkels open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Ruim de tijd dus om de zomercollectie te komen passen of gezellig een drankje te doen op het terras.

Diverse horecazaken serveren hapjes

Op deze culinaire zondag zullen verschillende gastheren en –vrouwen van diverse horecazaken door de stad lopen om het publiek te voorzien van de lekkerste specialiteiten uit eigen keuken. Deze culinaire hoogtepunten worden verzorgd door ’t Parlement en restaurant Pannenkoek Enzo aan de Steenweg, Lokaal42 op de Markt, Roka aan de Kerkstraat, Charlee Browns Place aan de Noord-Koninginnewal en het onlangs geopende restaurant Se7en.

Interactieve kookdemonstraties

Op het Carat Paviljoen op de Markt gaat de chef van het onlangs geopende restaurant Se7en, Djailany van de Laarschot, aan de slag met stikstof. Daarmee bereidt hij  verschillende gerechten op een unieke wijze. Hij zal het publiek vragen hem hierbij te assisteren. Natuurlijk kan er ook geproefd worden.

Koningsnacht

Na een hele dag shoppen én het proeven van verschillende culinaire lekkernijen gaat het feest in de avond nog even door tijdens Koningsnacht. Op en rond het Havenplein vinden de meeste activiteiten plaats.