Nieuw in Helmond MX2 energetische behandelingen

Foto: Wieske Hovens

In 2007 is Wieske haar praktijk gestart in Maastricht, waar ze vele soorten behandelingen gegeven heeft. Reiki, reconnection healing, aura en chakra healing, bachbloesem remedies en edelsteentherapie. Uit al deze soorten remedies en energievormen heb ik mijn eigen vorm van behandelingen samengesteld in combinatie met de MX2 energie in de stargate.

Naar haar ervaring en gevoel hoeft een behandeling geen naam te hebben. Het moet alleen werken. Haar streven is om er samen met jou weer voor te zorgen dat er balans in je denken en voelen komt. Wanneer dit weer aanwezig is, sta je in je kracht, en kun je heel makkelijk oude belemmerende patronen, accepteren en vervolgens vanzelf loslaten. Dit werkt op het emotionele, mentale, spirituele en fysieke lichaam.

Werkwijze
Wanneer u voor een behandeling komt, bespreken we eerst samen waar we aan willen werken. Hierna neemt u plaats in de stargate. Dit is een houten stervorm waar 24 energetische geladen glazen bollen (MX2) op liggen. In het centrum van deze stargate staat een behandeltafel waar u plaats op mag nemen.

Alles bestaat uit energie, soorten trillingen en frequenties.

De trillingen van de energie in de stargate is van ongekende hoogte. Uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam gaat hiermee resoneren. Doordat de energie zo hoog is, gaan lager trillende energieën die u niet meer nodig heeft of onnodig vast houdt (bewust of onbewust) als het ware losgetrild worden. Deze blokkades / spanningen kunnen  zo aan de oppervlakte komen.

Er ontstaat hierdoor bewustzijn en  inzicht in de onbewuste spanningen / blokkades.
Er komt acceptatie door nieuwe inzichten en door acceptatie kan er losgelaten worden.

U hoeft enkel te liggen en te luisteren naar de muziek, de rest gebeurt vanzelf. Na afloop bespreken we wat er gebeurd is en wat we ervaren hebben.

Waar kan deze energie u bij helpen?

– Slapeloosheid verandert in een goede nachtrust;
– vermoeidheid verdwijnt;
– depressie lost op;
– concentratie problemen verdwijnen;
– alle soorten lichamelijke klachten;
– burn out voorkomen of oplossen;
– spirituele groei;
– balans in denken en voelen;
– angsten verdwijnen;
– uw rust terug te vinden en volledig in je eigen kracht staan.

Voor meer info en tarieven klik [HIER]

Of check haar facebookpagina