Stiphout krijgt er 2 horecazaken bij

Foto: Helmond Nieuws

New Garden, de chinees die al vele jaren in Stiphout zit krijgt binnenkort nieuwe buren. Er komt een lunchroom (Italiaans) en een Egyptische Kebabzaak.

De Italiaanse lunchroom (Da Don Turi) is de tweede zaak van Salvatore Trovatello die sinds enkele jaren het Italiaanse restaurant Trinacria in Stiphout heeft. Voorheen werkte Salvatore jaren bij Sicilia aan de Helmondse Steenweg. In de lunchroom van Salvatore kun je de hele dag terecht, ‘s ochtends voor een croissantje met koffie en in de avond voor een pizza of één van de andere traditionele gerechten van de Siciliaanse Salvatore. Vanaf aanstaande dinsdag 5 mei kun je bij lunchroom Da Don Turi terecht.

De Egyptische kebabzaak gaat de naam Pyramide krijgen, in Helmond is Pyramide geen onbekende naam voor een shoarma/kebabzaak, voorheen zat deze zaak aan de Steenweg maar is al enkele jaren gesloten, de twee zaken hebben niets met elkaar te maken ze hebben enkel dezelfde naam. Bij Pyramide kun je terecht voor de standaard kebabgerechten en natuurlijk ook andere grillgerechten en zoals altijd ook de pizza. De opening van Pyramide is nog niet definitief maar dit zal niet lang op zich laten wachten zo meldt het ED.