Videotheek A La Carte stopt met knallende aanbieding

Foto: Fannie - Videotheek A La Carte

33 jaar geleden opende A La Carte haar deuren, 8 jaar later solliciteerde Fannie en mocht ze aansluiten bij het A La Carte team. Toen kreeg Fannie in 2004 de kans om de videotheek over te nemen en als zelfstandig ondernemer verder te gaan, dit deed zij met heel veel liefde en plezier zo kon ze van haar passie en hobby voortzetten, maar nu is het tijd om een andere weg in te slaan.

“Ik sluit mijn videotheek met een lach en een traan”

Fannie is een gastvrouw pur sang, ze heeft de gunfactor en zo heeft ze ook altijd een vriendelijke lach en tijd voor een praatje met de vele duizenden filmliefhebbers die er in alle jaren hun filmpje gehuurd hebben. Videotheek A la Carte “the last one standing” en zo is het ook, het was echt de laatste videotheek in Helmond en omstreken, de filmliefhebbers kiezen er voortaan voor om een filmpje te downloaden of te huren via de digitale box van Ziggo, UPC of andere aanbieder. A La Carte was uniek en had naast de blockbusters een grote trouwe aanhangen voor art house films die je niet kunt vinden via een Ziggo of UPC.

Videotheek A La Carte is de laatste jaren al regelmatig in het nieuws geweest, in de krant, op de radio en natuurlijk ook bij Helmond nieuws. Fannie heeft daarom een mooie aanbieding voor alle huurder en die aanbieding is heel eenvoudig… HUREN IS HOUDEN*. Fannie gaat na het sluiten van de deuren op 1 juli een aantal lang gekoesterde dromen verwezenlijken, maar zover is het nog niet, ze neemt de komende 2 maanden eerst afscheid van alle klanten. Wij wensen Fannie heel veel plezier en succes met alles wat ze in de toekomst gaat doen.

Fanny plaatste de volgende tekst op haar facebook pagina

Na 33 jaar!!…waarvan ik 25 jaar dit met heel veel liefde & plezier heb gedaan.
Is het tijd om een ander pad in te gaan.
Ik sluit mijn videotheek met een lach en een traan.
Een lach…omdat ik na 25 jaar nu de tijd neem om nog zoveel leuke dromen te verwezenlijke.
Een traan…omdat ik deze beslissing er moeilijk vind,en deze NU kan nemen..nu dat het kan en niet waneer het moet!
En natuurlijk het contact met alle trouwe klanten waarvan
ik een belangrijk deel van mijn leven mee om heb mogen gaan.
In deze jaren veel plezier gehad in het gezellige praatje,de vrolijkheid en vele emoties.
En zeker de waardering krijgen!!
Maakt deze 25 jaar een mooie herinnering!
Dat ga ik zeker missen!
Bij deze wil ik alle klanten van harte groeten en bedanken voor het vertrouwen en ALLE support om VIDEOTHEEK A LA CARTE ONVERGETELIJK te maken!
Aan alle medewerkers…bedankt voor jullie aandeel in deze mooie herinnering!
Wij hopen dat u ons tot het laatste moment blijft steunen met de verkoop !

Een warme groet, liefs Fannie

* Vraag naar de voorwaarden