Castle of Love, de bruidsbeurs in het Helmondse Kasteel

Foto: Castle-of-Love.nl

Castle of Love is een bruidsbeurs georganiseerd met het oog op regio Helmond, een prachtlocatie als het Kasteel van Helmond is daarbij zeker een mooie toevoeging. Met behulp van de vele standhouders in de diverse branches willen wij de bezoekers een zo goed mogelijk beeld geven van alle mogelijkheden rond het huwelijk.

Het doel van deze beurs is om aanstaande bruidsparen te inspireren hun speciale dag als de dag van hun dromen te maken. Een trouwerij is een beleving en beleven doe je met al je zintuigen, het moet er allemaal prachtig uit ZIEN, er moet mooie muziek te HOREN zijn, je moet de liefde VOELEN, het moet lekker RUIKEN op de locatie en de hapjes en drankjes PROEF je in overvloed, alle zintuigen dienen geprikkeld te worden op deze onvergetelijke dag.

De voorbereidingen van de beurs zijn nog in volle gang en er zijn inmiddels al 23 standhouders die op de beurs zullen staan, van kleding tot vervoer en van trouwringen tot bruidsboeketten. Op 20 September bent u van harte welkom op de Castle of Love bruidsbeurs in het Kasteel van Helmond, de beurs zal haar deuren open hebben van 10.00-17.00 uur en zal zoals u natuurlijk begrijpt gaat deze plaatsvinden in het Kasteel van Helmond.

Blijf op de hoogte van de Castle of Love bruidbeurs via de website of facebookpagina.