Schoonheidssalon Inessensa voor een onvergetelijke beleving

Foto: Helmond Nieuws

Inessensa opende onlangs haar deuren aan de Mierloseweg in het CombiCentrum, Bloemsierkunst Aurora leverde een deel winkeloppervlakte in en een “nieuwe” ondernemer opende hier een schoonheidssalon. Inessensa is niet nieuw in Helmond maar verhuisde van Brandevoort naar de Mierloseweg.

Deze inspirerende INESSENSA salon in Helmond, waar de begrippen ‘sfeer’ en ‘rust’ tot leven komen, is gelegen net buiten het centrum van Helmond. De schoonheidsspecialistes  zijn er gespecialiseerd in massagetechnieken. Die komen dan ook vaak aan bod tijdens de behandelingen. Voor alle mogelijkheden neem je een kijkje op de website. Ook worden er bij INESSENSA in Helmond regelmatig leuke en interessante workshops georganiseerd.

En wat dacht je van een duobehandeling; samen met je vriendin, je moeder of je man heerlijk genieten van zo’n onvergetelijke INESSENSA Beleving. In deze salon liggen ook de ‘roots’ van INESSENSA, want dit is de plek waar oprichtster Annemarie Koenen-Manders zo’n zeven jaar geleden neerstreek en waar ze met haar unieke schoonheidsformule van start ging. Na ruim 4 jaar in dienst te zijn geweest bij Inessensa, heeft Meggy de salon over genomen. Heerlijk om mijn droom uit te kunnen laten komen, aldus Meggy.

Na 11 jaar iets anders gedaan te hebben, gooide Meggy nu vier jaar geleden het roer om. Ze weet als geen ander hoe ze mensen een ontspannen en rustig gevoel kan laten beleven. Daarnaast is ze gespecialiseerd in goede huidverzorging en make-up.

Elke donderdagavond is er tussen 20.30 en 22.00 uur een inloopavond speciaal voor permanente en niet-permanente ontharing. Je kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor een ontharingsbehandeling en krijgt ook nog eens 20% korting*. Mierloseweg 13a, 5707 AB HELMOND Telefoon: 0492 – 66 77 18 e-mail: helmond@inessensa.nl

Inessensa 

* neem contact op met Inessensa voor de actie die er momenteel is.