Zeven zomeravonden, zeven Kasteeltuinconcerten, zeven bands!

Foto: Helmond Marketing

De rustgevende omgeving en gemoedelijke sfeer in de kasteeltuin van Helmond maken de inmiddels zeer populaire Kasteeltuinconcerten elk jaar weer tot een uniek evenement! Geniet van de mooie zomeravonden met een koel drankje in een ontspannen sfeer van een gevarieerd aanbod aan fijne muziek. De kasteeltuin met haar prachtig, verlichte middeleeuwse kasteel wordt dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Beleef zeven, zwoele, zomeravonden samen met vrienden, kennissen en collega’s! De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De toegang is gratis!

Elke zomer worden in Helmond de Kasteeltuinconcerten georganiseerd. Na veertien zeer succesvolle seizoenen organiseert Helmond Marketing in 2015 voor de vijftiende keer het populaire zomerse evenement. Op zeven vrijdagavonden van 10 juli tot en met 21 augustus treedt elke week een andere band op in de sfeervolle Helmondse kasteeltuin. De muziekstijlen variëren van salsa, reggae, ska en classic rock tot nederpop.

Programma 2015
Met trots presenteren wij u de line-up van de Kasteeltuinconcerten 2015:

• 10 juli: Skalala
• 17 juli: Golden Earring Tribute Band Bloody Buccaneers
• 24 juli: LINK de band
• 31 juli: Funky Fools James Brown Tribute
• 7 augustus: Stoot!
• 14 augustus: Timbazo
• 21 augustus: André Hazes Tribute

Evenemententerrein
De kasteeltuin van Helmond ondergaat op zeven vrijdagavonden in juli en augustus een ware gedaanteverandering. Het terrein wordt feestelijk ingericht met parasols, zitgelegenheden en statafels. Daarnaast is het terrein voorzien van diverse horecapunten en toiletvoorzieningen. Tevens wordt er voor het podium een grote dansvloer neergelegd. Naast dat er gedanst kan worden, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gezellig te praten.

Muziek
De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De horeca is geopend van 19.30 uur tot 23.30 uur. Kinderen kunnen plastic bekertjes verzamelen die op het evenemententerrein liggen. In ruil hiervoor ontvangen ze een leuke attentie. Kijk voor meer informatie, leuke filmpjes en foto’s over de bands op: www.kasteeltuinconcerten.nl

De aftermovie om alvast wat sfeer te proeven…

De bands die er in 2015 een feest van gaan maken.

Skalala Golden Earring Tribute Band Bloody Buccaneers LINK de band Funky Fools James Brown Tribute Stoot! Timbazo André Hazes Tribute