18 juli open dag bij Helmond Sport

Foto: Helmond Sport

Alle inwoners van Helmond en omstreken zijn op zaterdag 18 juli vanaf 13.00 uur welkom bij de Open Dag van Helmond Sport in het Lavans Stadion (P1, Business Club). Voor het hele gezin is er deze middag van alles te zien en te beleven rondom het Lavans Stadion. Zo staan er springkussens, kraampjes en kun je deelnemen aan diverse stadiontours. Ook wordt de finale van de Helmond Sport Buurt League gespeeld. Uiteraard kun je ook een handtekening scoren van je favoriete speler. Zij begeven zich deze middag tussen het publiek.
Helmondse DJ’s Het programma is helemaal compleet dankzij drie Helmondse DJ’s die zorgen voor extra sfeer! Dit zijn DJ Bowyer / Bram Mulder (13.00 – 14.00 uur), NERD / David Stockx + Robert van de Laarschot (14.00 – 15.00 uur) en DJ The M / Martijn vd Heijden (15.00 – 16.00 uur). Kortom, het belooft een gezellige middag te worden.

Oefenwedstrijd Helmond Sport – Dagenham & Redbridge FC Om 16.00 uur vindt aansluitend de oefenwedstrijd Helmond Sport – Dagenham & Redbridge FC plaats in het Lavans Stadion. De ploeg van Jan van Dijk laat dan zien wat ze in huis heeft! Geniet dus op zaterdag 18 juli van een complete middag Helmond Sport. Toegang tijdens de Open Dag is gratis.