Selectie Helmond Sport gepresenteerd tijdens Kasteeltuinconcerten

Foto: Helmond Marketing

Aanstaande vrijdagavond wordt de selectie van Helmond Sport gepresenteerd tijdens de Kasteeltuinconcerten in Helmond. Rond 21.30 uur kan het publiek kennismaken met de groep spelers en zal de selectie het podium betreden.

Helmond Sport is Maatschappelijk Partner van de Kasteeltuinconcerten, waardoor een avond in het teken staat van de Helmondse club. Zo is het nieuwe promotieteam aanwezig en is de supportersvereniging present met een kraam met merchandise. Op deze manier kan een brede groep mensen kennismaken met Helmond Sport. De Kasteeltuinconcerten zijn van 20.30 uur tot 23.00 uur rondom het Kasteelplein in Helmond.

Aanstaande zaterdag: Open Dag Helmond Sport De presentatie van de selectie gebeurt in de vooravond van de Open Dag van Helmond Sport die aanstaande zaterdag plaatsvindt. Alle inwoners van Helmond en omstreken zijn dan vanaf 13.00 uur welkom bij het Lavans Stadion (P1, Business Club). Voor het hele gezin is er deze middag van alles te zien en te beleven. Zo staan er springkussens, kraampjes en kun je deelnemen aan diverse stadiontours. Het programma is helemaal compleet dankzij drie Helmondse DJ’s die zorgen voor extra sfeer. Om 16.00 uur vindt aansluitend de oefenwedstrijd Helmond Sport – Dagenham & Redbridge FC plaats in het Lavans Stadion. Toegang is gratis.