Wie wint de Helmond Sport Buurt League?

Foto: Helmond Sport

Aanstaande zaterdag wordt de finale van de Helmond Sport Buurt League in het Lavans Stadion gespeeld, voor de 12 tot en met 14-jarigen. De finale zal onderdeel uitmaken van de Open Dag van Helmond Sport en vindt plaats van 14.00 – 15.00 uur.
De Helmond Sport Buurt League is een spannende straatvoetbalcompetitie die niet alleen draait om de sportieve prestaties van het team maar ook om de maatschappelijke doelen. In de vorm van buurtbijdragen verdienen de deelnemers juist de belangrijkste punten. Ieder team voert minimaal een bijdrage uit bij Helmond Sport en een in hun eigen buurt.

In de leeftijdscategorie 12 t/m 14 jaar nemen zes teams deel aan de Helmond Sport Buurt League, afkomstig uit vijf wijken (Stiphout, Noord, Binnenstad, Oost en West (2x). De Helmond Sport Buurt League draait dit jaar voor de tweede keer. Alle teams treffen elkaar zaterdag nog een maal voor de spannende finale. Iedereen is welkom om de teams aan te moedigen en ook een bezoek te brengen aan de Open Dag van Helmond Sport (13.00 – 16.00 uur). Er is dan van alles te zien en te beleven rondom het Lavans Stadion. Aansluitend zal om 16.00 uur de oefenwedstrijd Helmond Sport – Dagenham & Redbridge FC plaatsvinden. Toegang is gratis.

bron : Helmond Sport