De 2e staat voor de deur maar de 3e staat al te trappelen om te gaan knallen

Foto: Helmond Marketing

Na de optredens van Skanking partyband Skalala en aanstaande vrijdag de Bloody Buccaneers Golden Earring Tribute staat op vrijdagavond 24 juli alweer het derde Kasteeltuinconcert voor de deur! Deze avond zorgt de band LINK voor een intensieve dansavond! Geniet van deze mooie zomeravond, een koel drankje en een gevarieerd aanbod aan goede dans muziek. Kom genieten en beleef deze concertavond samen met familie, vrienden, kennissen en collega’s! De toegang is geheel gratis!

Het derde concert uit de reeks van zeven Kasteelconcerten wordt verzorgd door de band LINK! Acht muzikanten uit alle Brabantse windstreken, samen één. Sinds de oprichting is LINK een daverend succes. Het repertoire zorgt altijd voor een overvolle dansvloer, met songs van de jaren 70 tot heden, van dance classics tot rock. Topvocalisten, een vaste blazerssectie en veel interactie met het publiek: deze avond wordt gegarandeerd groots!

LINK

Seizoen boordevol fijne muziek

Na een fantastische derde avond, staan ons nog vier concerten boordevol verschillende muziekstijlen te wachten. Zo staat op vrijdag 31  juli Funky Fools op het programma. Funky Fools is een swingende James Brown tribute band. Met een enorme drive voor funk en soul brengen zij naast een ode aan James Brown ook een Motown Tribute, waarin bekendheden als Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Temptations en vele andere geëerd worden. Kortom: a funky night with a funky feeling!

  • 31 juli: Funky Fools James Brown Tribute
  • 7 augustus: Stoot!
  • 14 augustus: Timbazo

 

  • 21 augustus: André Hazes Tribute
  • Evenemententerrein

De kasteeltuin van Helmond ondergaat op bovenstaande vrijdagavonden in juli en augustus een ware metamorfose. Het terrein wordt feestelijk ingericht met parasols, zitgelegenheden en statafels. Daarnaast is het terrein voorzien van diverse horecapunten en toiletvoorzieningen. Tevens wordt er voor het podium een grote dansvloer neergelegd. Naast dat er gedanst kan worden, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gezellig te praten.

Muziek

De kasteeltuin met haar prachtig, verlichte, middeleeuwse kasteel wordt dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Beleef zwoele, zomeravonden samen met vrienden, kennissen en collega’s! De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De horeca is geopend van 19.30 uur tot 23.30 uur. Kinderen kunnen plasticbekertjes verzamelen die op het evenemententerrein liggen. In ruil hiervoor ontvangen ze een leuke gadget. Kijk voor meer informatie, leuke filmpjes en foto’s over de bands op: www.kasteeltuinconcerten.nl.