“Nog nooit ze druk tijdens tweede Kasteeltuinconcert”

Foto: Helmond Marketing

Dat was één van de uitspraken die je vrijdagavond te horen kreeg van het enthousiaste publiek van de Helmondse band Bloody Buccaneers, de Golden Earring coverband wist duidelijk de juiste snaar te raken de bezoekers.

Liefhebber van Golden Earring en de vaste Kasteeltuinconcert bezoeker vermaakte zich uitstekend, het was iets na de eerste noten van de band al druk, maar dat veranderde snel in heel druk, de sfeer zat er dus goed in. Volgende week staat LINK op het podium, zij krijgen een zware klus om deze eerste twee top concerten te evenenaren.

Het centrum en ook het uitgaansleven van Helmond leeft tijdens de Kasteeltuinconcerten, geen honderden maar duizenden fietsen, zelfs in de Veestraat moesten bezoekers hun fiets wegzetten omdat er verder geen plaats was, de kroegen zitten tijdens en na de Kasteeltuinconcerten lekker vol, Helmond Leeft.

  • 24 juli: LINK
  • 31 juli: Funky Fools James Brown Tribute
  • 7 augustus : Stoot!
  • 14 augustus: Timbazo
  • 21 augustus: André Hazes Tribute

Hier alvast een voorproefje wat je aanstaande vrijdag kan verwachten…
https://www.youtube.com/watch?v=ZI5oV4tn1PM

Acht muzikanten uit alle Brabantse windstreken, samen één. Sinds de oprichting is LINK een daverend succes. Het repertoire zorgt altijd voor een overvolle dansvloer, met songs van de jaren 70 tot heden, van dance classics tot rock. Topvocalisten, een vaste blazerssectie en veel interactie met het publiek: deze avond wordt gegarandeerd groots.

www.linkdeband.nl