Holzken mag zich weer wereldkampioen noemen

Foto: Helmond Nieuws

De Helmonse kickbokser Nieky Holzken heeft zaterdagavond in Las Vegas (Nevada) laten zien waarom hij de wereldkampioen is. Na ieders verwachten heeft Holzken er geen gras over laten groeien en heeft zijn titel die hij even kwijt raakte weer terug veroverd.

Raymond Daniels had geen kans tegen Holzken, in de derde ronde schakelde Holzken een versnelling hoger en na verschillende stootcombinaties die de Helmonder uitdeelde was de knie van Holzken die Daniëls uiteindelijk uitschakelde. Daniëls gaf aan dat hij niet meer kon zien, waardoor Holzken gas terug nam en Daniëls niet verder wilde toetakelen. Holzken heeft deze wereldtitel in 2013 ook al gewonnen maar moest door een hardnekkige schouderblessure de titel inleveren omdat hij zijn titel niet kon verdedigen.

Nadat de blessure geheel verdwenen was had Holzken maar 1 ding voor ogen en dat was “zijn” titel terugveroveren in Las Vegas. Nieky “the Natural” Holzken, Helmonder en wereldkampioen in het weltergewicht en hij heeft binnenkort ook zijn eigen realitysoap.

https://www.facebook.com/elroy.wilms/videos/vb.1482861262/10207689042932422/?type=2&theater