Gratis je auto laten wassen door schaars geklede dames…

Foto: Jouw Drive-in Boulevard De Engelseweg
Aanstaande zaterdag 29 augustus kunnen klanten van De Engelseweg gratis hun auto laten wassen. Op vertoon van een kaartje, dat vanaf vrijdag verkrijgbaar is bij de ondernemers op De Engelseweg, mag men aansluiten bij een van de twee duidelijk aangegeven locaties ter hoogte van Profijt en Praxis.
Daar staan tussen 10:00 en 16:00 uur schaars geklede dames én heren klaar om uw auto te voorzien van een sexy sop-beurt. De actie staat in dienst van de nieuwe reclamecampagne die De Engelseweg dit jaar heeft ingezet met de titel: Jouw Drive_In Boulevard.De winkeliers trekken samen op om De Engelseweg te promoten. Daarbij zetten zij in op de belangrijkste voordelen die de boulevard te bieden heeft naast de grote diversiteit aan winkels.
De Engelseweg is namelijk makkelijk per auto te bereiken, parkeren is gratis en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen. Verder maakt het winkelprincipe ‘Stop & Go’ De Engelseweg uniek in de Peelregio. Daarom staat in de hele campagne de auto centraal.
 
Er zijn dit jaar bijvoorbeeld ook al gratis 250 autoruitschermen uitgedeeld in juli. Dit als cadeautje aan de klanten van De Engelseweg om de hitte uit de geparkeerde auto’s te weren.
En nu kunt u als klant op De Engelseweg ook nog eens gratis uw auto laten wassen als ludieke geste richting alle klanten.
 
Bemachtig dus een kaartje bij een van de ondernemers en sluit aan in de ongetwijfeld lange rij tussen 10:00 en 16:00 uur op zaterdag 29 augustus op De Engelseweg.
Of volg de actie via facebook.