Elbers per direct naar Excelsior

Foto: Helmond Sport

Stanley Elbers vertrekt per direct naar SBV Excelsior. De 23-jarige aanvaller tekent een contract voor drie seizoenen in Rotterdam. Elbers had bij Helmond Sport nog een contract tot aan het einde van het seizoen 2016/2017.

“Stanley heeft bij Helmond Sport de kans gekregen om zich te ontwikkelen als speler. Het is mooi om deze ontwikkeling de afgelopen tijd te hebben gezien. We zijn erg trots dat hij nu de stap van Helmond Sport naar de Eredivisie kan maken. Dit is een mooi compliment voor Stanley, maar ook voor onze club”, vertelt Mario Captein.

“Ik ben erg blij om de stap te kunnen maken naar de Eredivisie”, zegt Elbers. “Helmond Sport ben ik  dankbaar voor de kans die ze mij hebben gegeven. Hierdoor heb ik mezelf in de Jupiler League verder kunnen ontwikkelen. Ik wil iedereen bij Helmond Sport bedanken voor hun steun in de afgelopen jaren”.

Elbers kwam in het seizoen 2013/2014 over van ADO Den Haag. De aanvaller was vorig seizoen topscorer bij Helmond Sport met 13 doelpunten. In totaal speelde hij 87 keer in het shirt van Helmond Sport.