Voorstellingen Circus Renz vol door fikse kortingen

Foto: Circus Renz

Circus Renz heeft het zwaar, vorig jaar ging er al een BV failliet en nu leek het er even op dat door achterstallige huur en een belastingschuld van 130.000 euro het doek voor het in zwaar weer verkerende circus zou gaan vallen.

Lees [HIER] meer over de zware tijden van Circus Renz

Sympathisanten hebben 2000 euro ingezameld voor het in nood verkerende circus, maar dat is natuurlijk niet voldoende, Jumbo Supermarkten zorgt ervoor dat er we een flinke lading geld in het laadje kompt, zij verkopen nu in regio filialen exclusief de kaartjes met flinke kortingen, normaal moet een kaartje 25 euro kosten en nu kun je voor nog geen tien euro al in een voorstelling zitten.

Circus Renz laat weten dat nagenoeg alle voorstellingen hierdoor bomvol zitten en dat zien bij elkaar opgeteld toch ongeveer 16.000 plaatsen. Hierdoor gaat er dadelijk hopelijk genoeg geld binnenkomen dat Circus Renz haar openstaande schulden kan voldoen en even uit de problemen is. Daarnaast is het CDA bezig om Circus Renz in het Brabants erfgoed terecht mag en kan komen, als dit mogelijk is, is er ook een subsidie beschikbaar voor het circus.

Circus Herman Renz - WOW