Nog 2 festivals om te knallen, Impact en H2O

Foto: Helmond nieuws

Helaas is voor velen de vakantie ten einde en is de normale routine weer begonnen. Het feest in de stad Helmond gaat echter nog even door. Dit jaar heeft de maand september nog maar 2 festivals in de agenda staan. 

Volgende week zal festival Impact plaats gaan vinden en de week daarna is festival H2O in de stad. Kortom, genoeg om nog even in de vakantiesferen te blijven.

Impact Festival

In het weekend van 12 & 13 september staat Impact op de planning. Dit jaar viert Impact haar tienjarig bestaan en pakt groots uit met verschillende muziekstijlen. Een aantal Dj’s van voorgaande jaren verschijnen wederom achter de draaitafels. Zaterdag om 16.00 uur barst dit festival los in het Havenpark en zal duren tot 00.45 uur. Uiteraard zijn jullie naderhand van harte welkom in de Helmondse kroegen. De zondag zal om 13.50 uur geopend worden. Die avond is er muziek tot 22.30 uur. De entree voor Festival Impact is gratis. Klik hier voor de line-up van het Impact weekend.

H2O Festival

Op zaterdag 19 september opent H2O met ‘Helmond Unplugged’. In een intieme setting brengen zangers en zangeressen met Helmondse roots hun uitvoering van de ultieme cover.  Tickets voor ‘Helmond Unplugged’ zijn hier te verkrijgen. Op zondag 20 september kun je in de kasteeltuin kennis maken met de proeftuin: horen, voelen, ruiken, proeven en het beleven van straattheater, muziek, dans, workshop en food&drinks. Op zondagmiddag staan er verschillende foodtrucks in de kasteeltuin. Mooi gepimpte caravans en opgeknapte retro busjes bieden food and drinks, van hartig tot zoet. Hiervan genieten doe je aan een 20 meter lange picknicktafel onder het genot van leuke voorstellingen. Kijk hier voor al het leuks van H2O Festival.