Prof. Oudlaan 27 “Woning van de Week”

Foto: Helmond Nieuws

In de verkoop, op rustige woonstand, nabij alle denkbare voorzieningen, uitermate goed onderhouden, bijzonder sfeervolle (semi-)bungalow met carport. Deze moderne semi-bungalow is gelegen op een hoekperceel in de gewilde woonwijk Kroon-Krollaan. De afwerking van de woning is luxe en sfeervol.

De woning beschikt o.a. over 2 slaapkamers (waaronder 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond), sfeervolle patio-tuin met separate achterom en een carport aan de voorzijde.

INDELING

BEGANE GROND:
Via de voortuin bereikt men de entree. In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de 1e verdieping. De vloer is belegd met een fraaie, nieuwe laminaatvloer (in V-groef) doorlopend naar living en keuken. Het plafond is smaakvol, glad gestuct en voorzien van sierkoven (geldt ook voor de rest van de woning!).

Vervolgens komt men in de ruime bijzonder gezellige en ruime woonkamer met fraaie gashaard met zandstenen schouw. Doordat de woonkamer aan de achterzijde is gelegen heeft u veel privacy. De openslaande tuindeuren geven toegang tot de zonnige patiotuin.

TUIN:
De op het zuidwesten gelegen patiotuin is onlangs opnieuw ingericht.
Onder andere voorzien van fraaie sierbestrating en een prachtige aluminium overkapping.
Door de ligging op een hoekperceel beschikt deze woning als een van de weinige in deze straat over een vrije achterom.

De semi-open keuken (vernieuwd in 2003) is voorzien van een inrichting in lichte kleurstelling met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en enkele spoelbak. Een prachtige glazenpui biedt veel extra lichtinval en fijn contact met de straatzijde.

prof oudlaan 27

Deze semi-open keuken geeft u het gevoel van een eigen woonkeuken. Zoals u op de foto kunt zien, kan hier goed een gezellige eettafel staan. Het zijraam zorgt nog eens voor extra lichtinval. Vanuit de woonkamer komt men in een 2e hal welke toegang biedt tot de badkamer, slaapkamer patiotuin en de berging.

De hal, woonkamer, keuken en de 2e hal zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer (vloerverwarming) in lichte kleurstelling. De geheel betegelde badkamer, in lichte kleurstelling, is onlangs uitgerust met een inloopdouche met glazen wand, fraai badmeubel, design radiator en nieuw toilet.

De ruime slaapkamer is ook voorzien van een nieuwe laminaatvloer en heeft een TV-aansluiting. Ook deze slaapkamer geeft direct toegang tot de patiotuin. In de inpandige berging, aan de voorzijde gelegen zijn de aansluitingen voor de witgoedapparatuur, de opstelling van de CV-installatie (Vaillant combi-ketel, 2005) en de unit voor de mechanische ventilatie gesitueerd. De naast de woning gelegen carport is ook bereikbaar via deze berging.

1e VERDIEPING:
Middels de trapopgang in de hal bereikt men de 1e verdieping.

Hier is één slaapkamer (aan de voorzijde van de woning) alsmede een open werkkamer met een vaste wastafel en een inbouwkast gelegen. Deze kan natuurlijk ook als 3e slaapkamer dienst doen.

Zoals reeds gezegd: ook op de 1e verdieping een gestuct plafond met koven en een nieuwe laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN:
– Echt een bungalow waar met recht gesproken kan worden: “u kunt er zo in”.
– Grotendeels voorzien van fraaie paneeldeuren.
– In 2010 geheel zowel van binnen als buiten geschilderd.

Voor meer info over deze woning kijk dan [HIER]

bron : Funda.nl

Uw woning woning van de week op Helmond nieuws ? Groot bereik, en schappelijke kosten, neem contact op als u uw woning in onze woonrubriek terug wil zien.