Nieuw ticketsysteem bij Helmond Sport

Foto: Helmond Sport

Helmond Sport maakt vanaf vandaag gebruik van een nieuw ticketingsysteem, SRO4. Het belangrijkste verbeterpunt van de nieuwe software is dat het systeem diverse voordelen biedt aan de supporters. Door de KNVB werd Helmond Sport verkozen als pilotclub, eerder waren FC Utrecht en de KNVB al aan de beurt. Het komende half jaar zullen nog 26 andere Nederlandse profclubs de overstap maken naar SRO4.

“Het uitgangspunt bij het nieuwe ticketingsysteem was voor ons het gebruiksgemak voor onze supporters. Door de nieuwe software hebben er grote veranderingen plaatsgevonden ten behoeve van onze supporters. Zo is het nu mogelijk om online een ticket te bestellen en ook zelf een stoel te kunnen uitzoeken”, aldus Ronnie Vriens, afdeling ticketing Helmond Sport. “Dit maakt het voor seizoenkaarthouders mogelijk om te kijken of er een stoel in de buurt vrij is als zij een extra ticket willen kopen. Het is ook direct mogelijk om het ticket thuis te printen. Met dit print at home ticket kan dan de wedstrijd worden bezocht”.

Helmond Sport zal haar supporters later in het seizoen nog informeren over een andere noviteit. Ronnie Vriens:  “SRO4 maakt het mogelijk om online de seizoenkaarten te verlengen en bestellen. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van onze supporters en Helmond Sport in vervulling”.

De afgelopen tijd is de club druk bezig geweest met de implementatie van het nieuwe systeem. “Als pilotclub hebben we de tijd genomen om het systeem optimaal in te richten en klaar te zijn voor de verkoop. Mogelijk zullen we de komende tijd nog tegen een paar foutjes in het systeem aanlopen. Dit zullen we zo snel mogelijk repareren, maar we hopen hierbij op het begrip van onze supporters”.

Neem nu snel een kijkje in onze nieuwe online ticketshop via: https://voetbal.iticketsro.com/helmondsport

bron : Helmond Sport