In gesprek met wethouders Van der Zanden, De Leeuw en De Vries

Heeft u vragen of wilt u uw ervaringen delen op het gebied van zorg (Wmo), armoede of ouderen? Heeft u een idee of initiatief voor een van deze onderwerpen, maar weet u nog niet hoe u dit moet aanpakken? Meldt u zich dan aan voor het spreekuur met wethouder Nathalie van der Zanden. Heeft u vragen of wilt u uw ervaringen delen op het gebied van jeugd, onderwijs of gezondheid? Meldt u zich dan aan voor het spreekuur met wethouder Margreet de Leeuw. Heeft u vragen of ervaringen die u wilt delen op het gebied van mobiliteit, beheer en onderhoud, groen, wijkgericht werken en toerisme en recreatie, meldt u zich dan aan voor het spreekuur met wethouder De Vries.

De drie spreekuren vinden plaats op maandag 7 december aanstaande tussen 19.30 en 20.30 uur in Gemeenschapshuis De Loop (Peeleik 7, Brouwhuis). De wethouders denken tijdens hun spreekuur graag met u mee bij het zoeken naar oplossingen en kunnen u als het nodig is in contact brengen met andere mensen of organisaties. Uw ervaringen en informatie die u met de wethouders deelt, kunnen zij gebruiken bij het maken van beleidskeuzes.

Deelnemen?

Wilt u graag met wethouder Van der Zanden of met wethouder De Leeuw van gedachten wisselen? Meldt u zich dan uiterlijk woensdag 25 november aan voor het spreekuur bij Jolanda Benders, via e-mail: [email protected] of via telefoonnummer 0492 – 587151.
Wilt u graag met wethouder De Vries in gesprek? Laat dat ook uiterlijk 25 november weten aan Tanja Geelen via [email protected] of 0492 – 587107.
Vergeet niet te vermelden over welk onderwerp u de wethouder graag wilt spreken en met hoeveel personen u wilt komen. Enkele dagen voorafgaand aan het spreekuur ontvangt u bericht over het tijdstip van het gesprek.

Het spreekuur is niet bedoeld om klachten in te dienen, bezwaar aan te tekenen of om persoonlijke dossiers door te spreken. Daarvoor biedt de gemeente andere mogelijkheden. Op www.helmond.nl leest u daarover meer.

Bron: Gemeente (nieuws)