Enquête slimme maatregelen N279 ’s-Hertogenbosch-Asten

De provincie Noord-Brabant werkt samen met haar partners aan het vlotter, veiliger en slimmer maken van de N279 tussen ’s-Hertogenbosch en Asten. We onderzoeken nu de eventuele aanpassingen aan de weg zelf, zoals het ongelijkvloers maken van aansluitingen. Daarnaast onderzoeken we of er andere mogelijkheden zijn om de doorstroming op de N279 te verbeteren.

Naast het aanpassen van de weg zijn er ook andere oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat het verkeer op de N279 beter doorstroomt. Voorbeelden zijn het gebruiken van slimme apps, technische hulpmiddelen in de auto of het aanpassen van rij- en reisgedrag. Dit zijn zogenoemde ‘smart mobility’-maatregelen.

Win een rit in een Tesla

Om op dit gebied oplossingen te kunnen ontwikkelen, is het belangrijk dat we eerst de gebruikers van de N279 leren kennen. Wat vinden zij van de weg? Waarom nemen ze deze route? Rijden ze alleen, of samen? Hoe denken ze over de toekomst van de auto? We hopen dat u ons hierbij wilt helpen en onze enquête in wilt vullen. Dat kost u maximaal vijf minuten tijd. Bovendien maakt u kans op een half uur zelf rijden in een splinternieuwe Tesla Model S! We stellen het zeer op prijs als u de enquête vóór 7 november in zou willen vullen en danken u alvast hartelijk voor uw medewerking.

Bron: Gemeente (nieuws)