In gesprek met de wethouders

Heeft u vragen of wilt u uw ervaringen delen? Heeft u een idee of een initiatief, maar weet u nog niet hoe u dit moet aanpakken? Meldt u zich dan aan voor een gesprek met wethouder Van der Zanden, De Leeuw, De Vries, Stienen, Smeulders of Van Bree.

De wethouders denken graag met u mee bij het zoeken naar oplossingen en kunnen u als het nodig is in contact brengen met andere mensen of organisaties. Uw ervaringen en informatie die u met de wethouders deelt, kunnen zij gebruiken bij het maken van beleidskeuzes.

21 december spreekuur in gemeenschapshuis De Loop

Het eerstvolgende maandelijkse spreekuur van wethouders Van der Zanden, De Leeuw en De Vries vindt plaats op woensdag 21 december van 9.30 tot 10.30 uur in gemeenschapshuis De Loop in Brouwhuis. Met wethouder Van der Zanden kunt u in gesprek over zorg (Wmo), armoede of ouderen. Wilt u praten over jeugd, onderwijs of gezondheid? Meldt u zich dan aan voor een gesprek met wethouder De Leeuw. Gaat het om mobiliteit, beheer en onderhoud, groen, wijkgericht werken en toerisme en recreatie, dan kunt u terecht bij wethouder De Vries.
U kunt zich tot en met 14 december aanmelden voor het spreekuur. Wethouder Van der Zanden of De Leeuw: aanmelden bij Jolanda Benders, via [email protected] of 0492 – 587151.
Spreekuur wethouder De Vries: aanmelden bij Tanja Geelen via [email protected] of 0492 – 587107.

Spreekuren overige wethouders

U kunt ook een afspraak maken met wethouder Stienen als u van gedachten wilt wisselen over bijvoorbeeld cultuur, sport, bouwen en wonen. Hij houdt geen maandelijks spreekuur. Een afspraak met wethouder Stienen regelt u via Tanja Geelen (zie hierboven).
Wilt u het graag hebben over duurzaamheid? Wethouder Smeulders wisselt daarover graag met u van gedachten. Voor een gesprek met wethouder Smeulders kunt u mailen of bellen met Liesbeth Daub: [email protected] of 0492 – 587122. Wethouder Van Bree heeft vijf keer per jaar een speciaal spreekuur voor bedrijven. U kunt zich daarvoor ook aanmelden via mevrouw Daub.

Vergeet niet te vermelden over welk onderwerp u graag wilt spreken en met hoeveel personen u wilt komen.
De gesprekken zijn niet bedoeld om klachten in te dienen, bezwaar aan te tekenen of om persoonlijke dossiers door te spreken. Daarvoor biedt de gemeente andere mogelijkheden. Op www.helmond.nl leest u daarover meer.

Bron: Gemeente (nieuws)