Jongen aangehouden met zwaar vuurwerk

Helmond, 29 november – De politie heeft woensdagmiddag rond 13.30 uur op het politiebureau in Gemert een 15-jarige jongen uit Lieshout aangehouden in verband met het bezit van zwaar vuurwerk.Bij de politie was informatie binnengekomen dat zich in de woning van de jongen vuurwerk zou bevinden. Agenten troffen ter plaatse een flinke hoeveelheid zwaar vuurwerk aan, waaronder 150 nitraten en twee cobra’s. De jongen werd meegenomen naar het bureau, waar hij is aangehouden voor verder onderzoek. Tegen de verdachte wordt proces verbaal opgemaakt, dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Het vuurwerk is afkomstig uit Helmond Noord, hier is ook een jongeman aanghouden.

Helmond, 29 november – De politie heeft woensdagmiddag rond 13.30 uur op het politiebureau in Gemert een 15-jarige jongen uit Lieshout aangehouden in verband met het bezit van zwaar vuurwerk.
Bij de politie was informatie binnengekomen dat zich in de woning van de jongen vuurwerk zou bevinden. Agenten troffen ter plaatse een flinke hoeveelheid zwaar vuurwerk aan, waaronder 150 nitraten en twee cobra’s. De jongen werd meegenomen naar het bureau, waar hij is aangehouden voor verder onderzoek. Tegen de verdachte wordt proces verbaal opgemaakt, dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.
Het vuurwerk is afkomstig uit Helmond Noord, hier is ook een jongeman aanghouden.