Helmond wederom op tv bij Bureau Brabant

Het zogenaamde Happy slapping wat heeft plaatsgevonden aan de Hoofdstraat in Mierlo-Hout is nog steeds niet opgelost door de politie, donderdagochtend zijn er foto’s en opnames gemaakt voor de zoveelste uitzending van Bureau Brabant waarin Helmond de hoofdrol in is.Lees [HIER] meer over het “happy slapping” incident dat heeft plaatsgevonden in Mierlo-Hout.

Buurtbrigadier Henri van Vonderen heeft foto’s genomen van het Bureau branbant team. Wat is er 24 op 25 januari gebeurd? Een jongeman zat op zijn fiets en kreeg door de inzittenden van een voorbij komende auto een klap met een golfclub tegen zijn hoofd. De auto is op de rotonde omgekeerd en wilde nog een keer terug komen, maar toen was de 17-jarige jongeman gelukkig al weggevlucht.

Het gaat hier om 4 jongeren met een lichtgetinte huidskleur die in een blauw gekleurde auto reden. Deze 4 jongeren zijn de volgende dag hoogstwaarschijnlijk ook in de Houtsestraat geweest waar zij een ander slachtoffer zwaar mishandeld hebben.

Nu komt er via Bureau Brabant een aflevering en tevens zal er aandacht besteed gaan worden in het programma Opsporing Verzocht op de AVRO.

foto’s gemaakt door buurtbrigadier Henri van Vonderen
qv3h8jxu040u0pvjm0lf35byn
qjmzjhcm3uyipshxdw04qrr6o
ryfy5bi19ovilgerk9tgcv33e